Aanmelden voor Loopgroep SNL

Als hardlopen je hobby is

 

Eenvoudig 

Laat je gegevens achter

Je bent dus toe aan extra lichaamsbeweging. En je wil dit doen in een prettige omgeving, samen met een groep loopgekken. Laat je gegevens achter en wij doen de rest.

Ik meld me graag aan voor de loopgroep

vier afstanden

De loopafstanden

De Sint Nicolaasloop is voor iedereen. Daarom kun je kiezen tussen maar liefst 4 afstanden, waaronder een kidsrun van 1,5 km. Ook aan de jongere deelnemers is gedacht dus…

Kids-run

1.500 meter

5 km

5.700 meter

8 km

8.200 meter

10 EM

16.100 meter

Sint Nicolaasloop

Voor iedereen!

De Sint Nicolaasloop wordt ieder jaar georganiseerd op een van de laatste zondagen voor 5 december, Sinterklaas. De afstanden zijn 5+km, 8km en 10 EM. Tevens wordt een kidsrun georganiseerd. Het parcours voor alle afstanden loopt via het mooie buitengebied aan de noordkant van Zwolle langs de wijken Berkum en AA-landen.

Het aftellen is begonnen...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Video

Wil je alvast het parcours verkennen?

De routes worden aangegeven met duidelijk herkenbare gele routepijlen, tevens is er bij elke afstand iemand die voor de snelste lopers uit fietst om de route aan te geven en het parcours vrij te maken. De routes gaan over de openbare weg, fiets- en voetpaden. Tijdens de wedstrijd is er geen alleen recht op het parcours, u kunt dus, als hardlopers, ook andere verkeersdeelnemers tegenkomen. De verkeersregelaars zullen het overige verkeer, daar waar nodig, tegenhouden of verzoeken rekening te houden met de hardlopers.

Informatie

Eventinformatie

Inschrijven

Wil je je alvast inschrijven voor één van de afstanden? Dat kan. De isnchrijving is van start gegaan.

Meer informatie

i

Wedstrijdreglement 2019

Als organisatie zijn we verantwoordelijk voor een goed verloop van de loop. Voor een goed verloop hebben we een wedstrijdreglement opgesteld.

Meer informatie

Startlocatie

Sportpark de Pelikaan
Sportvereniging HTC
Brinkhoekweg 200
8034 PC Zwolle

Op de kaart (Google Maps)

Nieuws & stand van zaken

Blijf op de hoogte

Sponsors

Mede mogelijk gemaakt door

k

Ook jij kunt dit evenement sponsoren. Interesse? Mail ons… 

De organisatie van de Sint Nicolaasloop wordt gedaan door een grote groep vrijwillgers. Deze vrijwillgers zijn de leden van de loopgroep SNL. Ook het 5-koppige bestuur van de stichting zijn lopers uit deze fanatieke loopgroep. 

Inschrijven

Schrijf je in voor één van de afstanden

Inschrijven voor één van de afstanden is mogelijk vanaf 1 september 2019. De registratie verloopt via inschrijven.nl. Zoeken is niet nodig. Via de knop kun je je direct inschrijven.