Loopgroep SNL

Sinds 1 juli 2019
Zwolle is sinds 1 juli 2019 een nieuwe loopgroep rijker. En wat voor één…

Over

Onze loopgroep is ontstaan na de halve marathon clinic in voorbereiding op de Halve Marathon van Zwolle 2010. Een groep van op dit moment ruim 50 lopers traint 2x per week (woensdagavond en zondagochtend) onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers.

Over ons

Trainingen en loopplezier

 Op woensdag hebben we een technische training en starten we bij de Milligerplas in Stadshagen. Op de zondagochtend lopen we een duurloop waarbij we ook vaak de bosrijke gebieden op de Veluwe als locatie gebruiken.

De lol en het plezier in het lopen staan voorop bij deze zeer sociale loopgroep.

Sinds 2018 wordt de Sint Nicolaasloop georganiseerd door door de leden van Loopgroep SNL (voorheen Run2Day Zwolle).
Het bestuur van de Stichting achter de Sint Nicolaasloop wordt gevormd door 5 lopers uit loopgroep en wordt de gehele organisatie vrijwillig en met veel enthousiasme en plezier gedaan door alle leden van de groep. 

Video

Highlights uit een training van Loopgroep SNL Zwolle

De training vinden veelal plaats in het buitengebied rondom Zwolle. De startlocatie op woensdagavond is bij het starndpaviljoen aan de Milligerplas en op de eerste woensdag van de maand in Hattem. De zondagen is het genieten geblazen met startlocaties in onder andere de bossen van Nunspeet en Heerde of de pittige beklimmingen van de heuvels in Lemelerveld. 

Info

Meer informatie…

Aanmelden loopgroep

Wil je je aanmelden als lid van de loopgroep SNL? Dat kan. Laat je gegevens achter en wij doen de rest. Je kunt dan direct fanatiek meelopen met de groep.

Ik meld me aan

Vrijblijvend training bijwonen

Wil je ook graag vaker kunnen trainen in een gezellige ambiance en wil de sfeer proeven? Meld je hieronder dan aan voor een gratis proeftraining. 

 

Sfeer proeven

Wil je sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proeftraining met de groep.  

Een proeftraining aanvragen

10 + 15 =